Designerlamper

plus

Historie

Selvom Designlite.dk først blev 'sat i luften' i februar 2010, har butikken bag været at finde i over 30 år, og personalet er stadig det samme. Før butikken skiftede navn til Designlite var det Lysmesteren i Holstebro der stod udenpå døren. Men med ambition, tro og kompetence til at udnytte og bruge alle muligheder blev der trådt ud af kæden, og det nye navn blev Designlite.

Selve navnet blev valgt ud fra ordspillet på lys, light - eller lite som er en form for slang. Design lamper og deres funktionalitet er vores livsstil, og derfor lå samspillet mellem design og lite ligefor. Designlite er din sikkerhed for at gøre en god handel. Vi er autoriseret forhandler af alle vores lamper, hvilket vi gerne vi have kommunikeret ud til alle vores besøgende. Dette adskiller os, fra den almene internetforhandler. Idet vi kan yde garanti og reklamation på alle vores lamper, som ellers kan være den brogede virkelighed, der ligger over internet handel. Husk derfor altid, at undersøge om den du handler med, rent faktisk må handle med de mærker de har inde i sortimentet.

På adressen, Sct. Jørgens Bakke 17 i Holstebro, har der været handlet lamper i over 97 år, hvilket er en tradition vi med stolthed fører videre på Jeppe Schous Gade 9 (overfor Badeland).

Vi har også givet vores kunder mulighed for at bedømme deres oplevelser om os, da vi både vil vise vores kompetencer, men samtidig også er meget interesserede i at få feedback til hvad vi kan gøre bedre. Dem kan du læse her.

plus

Designerlamper

Hos Designlite er designlamper en livsstil, og derfor er vi stolte af vores store sortiment af smukke lamper, som vi er sikre på vil pryde et hvert hjem.

Vi udvælger lamperne med stor omhu, så du både er sikker på en smuk og funktionel lampe. Udover at designet skal være i orden, er det også vigtigt at de giver en god belysning og oplysning af rum. Alle lamper som du finder her i shoppen, lever op til vores egne stramme krav, og du er dermed sikker på et optimalt køb, når du køber designerlamper her hos os.

plus

Førende leverandører

Vi sætter en ære i at levere lamper, som du med garanti vil glædes over i dit hjem. Derfor bruger vi rigtig meget tid på at finde det helt rigtige sortiment, så du kan nøjes med at lede et sted - nemlig her hos designlite.

Hvis vi skal leve op til den målsætning, så er det vigtigt, at vi har nogle leverandører og samarbejdspartnere, som kan leve op til vores høje standarder.

Vi forhandler eksempelvis  Le Klint, Verner Panton, Louis Poulsen og PH, Piet Hein, Gubi, og mange mange flere.

I venstre side kan du se hele listen med mærker / designere samt du kan shoppe efter lampetype såsom loftslamper, gulvlamper, bordlampe og mange flere.