Personale

Mød holdet bag

Nøglen til vores gode kundeservice ligger helt klart i medarbejderne bag. Her kan du se hver enkelt, og deres syn på lys.

plus

Vera Laursen, Butiksansvarlig

Med over 30 års erfaring indenfor branchen, og udlært i faget, er Vera en absolut ekspert indenfor lys, lamper og dennes brug i alverdens sammenhænge.

"Jeg har altid set lamper som mere end blot lys - som et objekt der skal se flot ud, og man lægger mærke til".

Vera er meget til klassisk og traditionelt design, og indenfor denne kategori er Le Klint 368 med sort stang en af de absolutte favoritter. Når der skal lidt flere farver på, er det de glade flower power dage der tiltaler, og specielt FlowerPot fra Verner Panton er en lampe der for Vera giver det ekstra til designet.
Har du spørgsmål om alt indenfor lampeverdenen, nyt design som ældre klassikere, er Vera helt klart den rigtige at henvende sig til. Hun har igennem tiden været behjælpelig med adskillelige projekter hvor den rette belysning har været nøgleordet.

plus

Rita Kjær, bogholder & indkøber

Rita har i flere år været hos Designlite, og er ofte stemmen bag når telefonen bliver besvaret.
Hun er altid klar til at besvare ethvert spørgsmål der skulle være, eller gøre en ekstra indsats for at undersøge det enkelte tilfælde helt til bunds. Altid glad, positiv og behjælpelig, må være det der kendetegner Rita bedst.

Indenfor lampeverdenen har Rita altid været fascineret af både nye og gamle lamper, og en god blanding af nyt design med godt håndværk er det centrale. Af gamle lamper der har fået nyt liv, er Bestlite lamper en klar favorit for Rita og når det kommer til nye lamper med inspirerende håndværk, er det de finske lamper Secto der imponerer. Her er sammensætningen af lys og funktionalitet virkelig noget der kommer fuldt til udtryk.

plus

Mogens Laurentzi Kjær, Ejer

Mogens er indehaver af butikken, og har med sine mange visioner og ideer hele tiden fokus på at udvikle både kundeoplevelsen fra brugerens synsvinkel samt servicen butikken yder.

"Konceptet er helt klart - det handler om at yde den bedste kundeservice overhovedet muligt, da vejen frem uden tvivl er tilfredse kunder".

Med dette koncept i baghovedet vil udviklingen aldrig gå på kompromis med den service der ydes. Mogens er samtidig den der klarer de fleste mere tekniske og håndværkskrævende opgaver.

Når det gælder lamper, har Mogens altid været fascineret af de absolutte sværvægtere indenfor belysning. Den klassiske PH lampe Koglen fra Louis Poulsen er et unikt stykke historie.

Maria, Webassistent

For Maria er det vigtig at yde den bedste kundeservice. ”Kunderne skal ikke være et sekund i tvivl om, at vi vil gå igennem ild og vand for dem".
Marias arbejdsopgaver er mangeartet og spænder fra vedligehold af webshoppen til behandling af kundeforespørgsler på mail og telefon.

Maria elsker de gamle lampeklassikere, eksempelvis Le Klints 157 pendel og PHs klassiske streger men hun kan også lide funktionel og moderne belysning fra Lampe Gras

Derudover er 60érnes og 70érnes FlowerPot pendler og Panthella gulv- og bordlampe, designet af Verner Panton, et stort hit.


plus

Kristina, Webassistent og butiksassistent

Som webassistent sidder Kristina med mange forskellige opgaver – lige fra oprettelse af nye varer, til mere tekniske opgaver. Du vil møde Kristina i både butik såvel som per telefon.

”At hjælpe kunderne til en god oplevelse – uanset om det er på webshoppen eller i butikken er alfa-omega for mig”.


Panthella bordlampen fra Louis Poulsen og Sakselampen fra Le Klint er nogle af Kristinas favoritter.

”Dansk design passer ind i de fleste hjem, uanset om du er til det strømlinede eller til et hjem hvor retro er nøgleordet – jeg bor nok lidt midt imellem.